Over Arval

For the many journeys in life


Arval heeft meer dan 30 jaar ervaring en is 100% in het bezit van BNP Paribas. Arval biedt al haar klanten – grote multinationals, kmo's, zelfstandigen en particulieren – flexibele oplossingen om hun trajecten vlotter en verantwoordelijker te laten verlopen. Ongeacht de mobiliteitsoplossing die ze nodig hebben, op elk moment in hun leven, wil Arval haar klanten zich laten thuis voelen onderweg.

Het aanbod is dus niet enkel beperkt tot de langetermijnverhuur van wagen met verschillende inbegrepen diensten. Arval biedt ook een brede waaier van mobiliteitsoplossingen met toegevoegde waarde: deelauto's, beheer van poolwagens, fietsleasing, mobiliteitskaarten, enzovoort. Kortom, eenvoudige, volledige en op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen die de trajecten van elke bestuurder optimaliseren en hem in staat stellen zijn mobiliteitsbeheer op een optimale manier uit te besteden. Daarnaast biedt Arval deskundig advies en een kwalitatieve dienstverlening in 30 landen dankzij meer dan 7.000 gedreven medewerkers.   

Bij Arval België zetten zo'n 430 werknemers zich elke dag in om de klanten, bestuurders en partners flexibele oplossingen en kwaliteitsvol advies te geven.

Elk traject telt!Neem nu contact op met ons!

Een vraag?
Wij zijn er voor u.

Hebt u graag meer informatie over een model dat u bevalt? Twijfelt u tussen twee tweedehandswagens? Neem dan zeker contact op met ons. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw keuze.