Waarom Arval AutoSelect kiezen?

Een vertrouwenspartner

Arval AutoSelect is het label van Arval, de dochteronderneming van de BNP Paribas Group, voor de rechtstreekse distributie van tweedehandswagens aan particulieren. De soliditeit van de groep geeft een garantie voor stiptheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Met bijna 30 jaar ervaring in de automobielsector, zet Arval vandaag haar expertise in ten voordele van de markt van tweedehandswagens voor particuliere klanten.


Een sterke belofte

Uw gemoedsrust is één van onze topprioriteiten. Daarom staan wij klaar om u alle informatie te bezorgen die u nodig heeft om met een gerust hart een aankoop te doen. Ook ons commercieel team staat aan uw zijde om u deskundig advies en een kwaliteitsvolle dienstverlening te bieden zodat u het voertuig vindt dat bij u past.

         


Een selectie van premium tweedehandswagens

De wagens komen uit het lange termijn leasingwagenpark van Arval. Daaruit wordt een zorgvuldige selectie gemaakt en op dit platform aangeboden. U vindt bij ons dan ook uitsluitend jonge tweedehandswagens, nieuw geleverd in België, in perfecte staat, die voldoen aan onze onderhoudseisen en die slechts één vorige eigenaar hebben gehad. De wagens zijn helemaal klaar om aan een tweede leven te beginnen! 

 Onze tweedehandswagens voldoen aan strenge criteria:  
  • volledige onderhoudsgeschiedenis in overeenstemming met de voorschriften van de autofabrikanten
  • uitstekende algemene staat
  • slechts 1 vorige eigenaar
  • minstens 1 jaar garantie
  • technische keuring en Car-Pass
  • minder dan 5 jaar oud
  • afkomstig van en geleverd door een officiële verdeler in België 

Neem nu contact op met ons!

Een vraag?
Wij zijn er voor u.

Hebt u graag meer informatie over een model dat u bevalt? Twijfelt u tussen twee tweedehandswagens? Neem dan zeker contact op met ons. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw keuze.